Testimoni

Semua Testimoni SRASEE Adalah Testimoni Benar Yang Dikongsikan Oleh Para Pengguna Sendiri Secara Sukarela Sebagai Contoh Tauladan Kepada  Semua Sama Ada Yang Telah Atau Bakal Menghidapi / Mengalami Masalah Yang Sama. Testimoni SRASEE Tidak Sama Sekali Dibuat-buat Atau Direka-reka Semata-mata Untuk Meraih Perhatian Ramai Bagi Tujuan Komersial.

Semoga Usaha Secara Jujur Begini Terus DirahmatiNYA

SUMBER DENGAN IZIN: www.srasee.com

 

TESTIMONI 1 :
TUAN HAJI BUNIRAN
KEMBALI SIHAT, CERGAS & CERIA SETELAH 3 BULAN TERLANTAR
SAKIT GOUT KRONIK & JANGKITAN PARU-PARU

TN HJ BUNIRAN (64 TAHUN) TELAH MENGALAMI PENYAKIT GOUT YANG KRONIK SERTA MENJALANI RAWATAN BAGI JANGKITAN KUMAN PADA PARU-PARU. SEMASA MENJALANI RAWATAN, KEADAAN BELIAU BERTAMBAH TERUK DARI SEORANG YANG AKTIF TIBA-TIBA BELIAU TIDAK MAMPU MELAKUKAN AKTIVITI HARIAN DAN HANYA TERBARING KESAKITAN MALAH UNTUK DUDUK SEKALI PUN TIDAK TERDAYA. SELAMA   3 BULAN BELIAU HANYA TERLANTAR KESAKITAN.

SANGAT BANYAK WANG TELAH DIBELANJAKAN UNTUK MENCARI PENAWAR TETAPI MENEMUI JALAN BUNTU.   BERAT BADAN BELIAU TURUN SECARA MENDADAK.     DALAM PADA ITU, BELIAU MENGALAMI TEKANAN PERASAAN YANG SANGAT TERUK DIMANA BELIAU TIDAK MAHU BERCAKAP, SENTIASA BERASA SEDIH, PUTUS ASA DAN RASA HENDAK MATI SAHAJA KERANA BERFIKIR DIRINYA TIADA HARAPAN UNTUK SEMBUH.    ISTERI BELIAU JUGA TERASA TERTEKAN SERTA TURUT MENGALAMI KEMURUNGAN. ADIK-BERADIK, SANAK SAUDARA SERTA RAKAN TAULAN RAMAI YANG MENANGISI KEADAAN BELIAU SEOLAH TIADA HARAPAN LAGI.

SEORANG RAKAN TELAH MEMPERKENALKAN BELIAU DAN ISTERI TENTANG SRASEE. BELIAU & ISTERI TAWAKKAL MENGIKUTI PERAWATAN SRASEE SEPERTI YANG DISYORKAN SECARA BERSUNGGUH-SUNGGUH.
DALAM TEMPOH SEBULAN, BELIAU BERANSUR PULIH. DARI MULA BOLEH BERJALAN DENGAN BANTUAN TONGKAT, BELIAU MAMPU MEMANDU KERETA SEMULA. BELIAU DAPAT SOLAT BERJEMAAH DI MASJID, MENGHADIRI KENDURI KENDARA, BERGAUL DENGAN KAWAN-KAWAN  MALAH SUDAH DAPAT DUDUK BERSILA SEPERTI DAHULU. KINI BELIAU SIHAT SEPENUHNYA DAN TIDAK MEMERLUKAN TONGKAT MALAHAN BERAT BADAN SUDAH BERTAMBAH SEBANYAK   10 KG.   TERPANCAR KECERIAAN & KEBAHAGIAAN DIWAJAHNYA KINI.

BELIAU AMAT BERSYUKUR DAN MENGANDAIKAN DIRINYA SEPERTI    “MATI HIDUP SEMULA.”     SEMOGA TUAN HAJI BUNIRAN TERUS MENGECAPI NIKMAT SIHAT DAN TERUS BERISTIQAMAH DENGAN SRASEE.
 

 

TESTIMONI 2 :
PUAN MISKINA
MASALAH TIROID DIATASI DENGAN SRASEE

 

PUAN MISKINA 54 TAHUN TELAH DI DIAGNOSE MEMPUNYAI MASALAH GANGGUAN HORMON DIKENALI SEBAGAI ‘HYPERTHYROIDISM’  SEJAK 3 TAHUN LALU .

SIMPTOM YANG DIALAMI BELIAU IALAH BADAN BERASA LEMAH DAN LETIH LESU, BADAN BERASA PANAS SERTA MUDAH BERPELUH (BASAH) TERUTAMA PADA KEDUA TAPAK TANGAN, JANTUNG BERDEBAR-DEBAR, TANGAN BERGETAR, MATA TERSEMBUL SERTA BENGKAK PADA LEHER YANG SANGAT KETARA SEBESAR BOLA TENIS.

BENGKAK DI LEHERNYA MASIH KELIHATAN JELAS WALAUPUN KETIKA MEMAKAI TUDUNG. KEADAAN INI MEMBUATKAN BELIAU RUNGSING SERTA BERASA TIDAK SELESA.

SEORANG SAHABAT MEMPERKENALKAN SRASEE KEPADA PUAN MISKINA.  BELIAU MENGAMALKAN SRASEE SEPENUHNYA SEPERTI  YANG DISYORKAN.

KINI BELIAU SANGAT GEMBIRA KERANA MASALAH TIROID TELAH DAPAT DIATASI DENGAN SRASEE. BENGKAK DILEHER TELAH HILANG SEPENUHNYA DAN KEMBALI KE BENTUK ASAL TANPA MENJALANI PEMBEDAHAN.

TAHNIAH DAN DOA KAMI AGAR PUAN MISKINA TERUS MENERUS SIHAT & MENJALANI KEHIDUPAN YANG LEBIH SELESA
 

TESTIMONI 3 :
PUAN ROHAIDAH ISHAK
SURAT PENGESAHAN KEBERKESANAN SRASEE DALAM
MEMBANTU MASALAH KENCING MANIS (DIABETES)

 

 

SAYA PUAN ROHAIDAH, SEORANG SURI RUMAH TANGGA SEPENUH MASA.

SAYA TELAH DISAHKAN HAMIL PADA USIA 38 TAHUN.  DALAM TEMPOH WAKTU MENGANDUNG DULU SAYA TELAH DISAHKAN MENGHIDAP DIABETES.  DOKTOR TELAH MENGARAHKAN SAYA MENGAMBIL SUNTIKAN INSULIN SEBANYAK 14 UNIT PAGI DAN PETANG SETIAP HARI.  BACAAN GULA DI DALAM DARAH SELALUNYA DI ATAS BACAAN 12.  SAYA SELALU MERASA LETIH LESU, MUKA PUN SEMBAB, KAKI KEBAS, BISA-BISA DAN TIDAK BERASA.

SAYA MERASA STRESS DAN TERTEKAN DENGAN KEADAAN SAYA.

SEJAK MENGENALI PRODUK SRASEE, SAYA MENGAMALKAN 2 LITER AIR  YANG DIBANCUH DENGAN HALIA PALA MINT 20 BIJI DIDALAMNYA SETIAP HARI DISAMPING PRODUK SRASEE YANG LAIN SELAMA 3 BULAN KEBELAKANGAN INI.

ALHAMDULILLAH PERUBAHAN SANGAT KETARA PADA DIRI SAYA. BADAN SAYA LEBIH RINGAN DAN TIADA LAGI SEMBAB DI MUKA.

YANG PALING MENGGEMBIRAKAN SAYA, KAKI YANG DULUNYA KEBAS SEMAKIN BERKURANGAN. KINI SAYA SUDAH DAPAT MERASA AIR MENGALIR DI KAKI SEMASA BERWUDHU.

KINI PROSES PENGAMBILAN DARAH UNTUK UJIAN MAKMAL ADALAH SANGAT MUDAH BERBANDING SEBELUM INI KERANA FAKTOR DARAH YANG SANGAT PEKAT.  SELAMA 3 BULAN INI JUGA, SAYA TIDAK LANGSUNG MENGAMBIL SUNTIKAN INSULIN LAGI DAN BACAAN GULA DALAM DARAH MENURUN KE PARAS 6.

SAYA BERSYUKUR DENGAN PERUBAHAN PADA DIRI SAYA.  SAYA BERTAMBAH SIHAT DAN CERIA SEKARANG.

TERIMA KASIH SRASEE.

 

TESTIMONI 4 :
PUAN MISSIAH NORDIN
MERAWAT KENCING MANIS KRONIK DAN
REPUT TULANG (OSTEOPOROSIS ) DENGAN SRASEE

 

PUAN MISSIAH MENGHIDAPI MASALAH KENCING MANIS TAHAP KRONIK SELAMA LEBIH KURANG 30 TAHUN. BACAAN GULA DALAM DARAH BELIAU SELAMA INI SENTIASA TINGGI, KADANGKALA SEHINGGA TIADA BACAAN (HI). BELIAU PERLU MENYUNTIK INSULIN 4 KALI SEHARI. TUBUH BADAN BELIAU SENTIASA DALAM KEADAAN TIDAK SELESA, LETIH LESU, BADAN BERASA BERAT DAN TIDAK BERMAYA. PERGERAKKAN BELIAU JUGA TERHAD KERANA BELIAU MENGALAMI MASALAH REPUT TULANG.

PUAN MISSIAH TELAH DIPERKENALKAN DENGAN RANGKAIAN PRODUK SRASEE OLEH MENANTUNYA. BELIAU SANGAT TEKUN MENGGUNAKAN RANGKAIAN PRODUK SRASEE SEPERTI DISYORKAN SECARA ISTIQOMAH.

PERUBAHAN KETARA TELAH DIALAMI OLEH BELIAU SEPERTI BADAN BERASA RINGAN, PERGERAKAN SEMAKIN BAIK DAN KUAT. PENGLIHATAN SEMAKIN TERANG DAN MAMPU MEMBACA TANPA MENGGUNAKAN CERMIN MATA.

PUAN MISSIAH SANGAT GEMBIRA DAN BERPUASHATI APABILA BACAAN GULA DALAM DARAH KEMBALI PADA TAHAP YANG NORMAL DAN TERKAWAL SEHINGGA PENGGUNAAN INSULIN HANYA DIAMBIL  1 KE 2 KALI SEHARI ITU PUN JIKA PERLU SAHAJA.

BARU-BARU INI BELIAU MENGALAMI PATAH TULANG DAN PROSES PENYEMBUHANNYA ADALAH CEPAT BERBANDING PENGALAMAN DAHULU SEBELUM BELIAU MENGGUNAKAN SRASEE.

 

 

TESTIMONI 5 :
PUAN ZURINA BUANG
PESAKIT KANSER

KAMI DI SRASEE MENGUCAPKAN SYUKUR KEHADRAT ILAHI DIATAS SEGALA LIMPAH KURNIANYA DAN DENGAN IZINNYA JUGALAH YANG DAPAT MEMBANTU PUAN ZURINA BUANG UNTUK TERUS MENJALANI KEHIDUPAN SEBAGAIMANA INSAN-INSAN LAIN YANG DIKURNIAKAN KESIHATAN YANG BAIK  DAN JUGA DAPAT PIHAK KAMI DI SRASEE MEMBANTU KE ARAH ITU DENGAN RANGKAIAN PRODUK KAMI, SEGALA ILMU DAN PANDUAN YANG ATAS IZINNYA JUA SUPAYA DAPAT MEMBANTU INSAN-INSAN SENASIB DENGANNYA.

 

 

INILAH GAMBAR TERKINI PUAN ZURINA BUANG SEORANG WANITA YANG TABAH, GIGIH, TIDAK MUDAH BERPUTUS ASA DARI KEADAAN KESIHATAN SEPERTI GAMBAR SEBELUMNYA KEPADA KEADAAN KESIHATAN TERKINI DENGAN KUNTUMAN SENYUM YANG SENTIASA TERUKIR, GELAK TAWA DAN SEMANGAT DIRI SERTA SIKAP YANG SANGAT POSITIF.

SENANG & GEMBIRA HATI KAMI SETIAP KALI MENATAP WAJAH KEIBUAN BELIAU DAN SEMEMANGNYA

BELIAU ADALAH SEORANG YANG MENYENANGKAN DAN SELESA UNTUK DIDAMPINGI.  SEMOGA PERKONGSIAN INI DAPAT MEMBERI MANFAAT UNTUK SEMUA YANG SENASIB DENGANNYA

 

TESTIMONI 6 :
PUAN ZAITON LEMAN
MASALAH KETUMBUHAN FIBROID

ALHAMDULILLAH SEORANG LAGI INSAN MULIA SUDI BERKONGSI TESTIMONI BERKAITAN MASALAH YANG BELIAU ALAMI DAN TELAH BERJAYA DISELESAIKAN MENERUSI PENGGUNAAN PRODUK SRASEE.  KITA IKUTI APA YANG DITULIS OLEH BELIAU MENGENAI PENGALAMANNYA SEBAGAI SEORANG YANG PERNAH MENGALAMI MASALAH KETUMBUHAN FIBROID.

 

 

BERSYUKUR KAMI ATAS KEBESARANNYA KERANA DENGAN LIMPAH KURNIANYA DAPAT KAMI MEMBANTU PUAN ZAITON DAN RAMAI LAGI INSAN MENYELESAIKAN MASALAH MEREKA DENGAN CARA YANG MURAH DAN MUDAH. KINI PUAN ZAITON SEKELUARGA ADALAH PENGGUNA SETIA SRASEE BAGI TUJUAN KESIHATAN DAN KESEJAHTERAAN MEREKA.  DOA KAMI UNTUK SEGALA KEBAIKAN BUAT PUAN ZAITON SEKELUARGA. SYUKUR YA ALLAH..

 

TESTIMONI 7 :
PUAN ZURINA BUANG
BERJAYA MENGATASI MASALAH KULIT MUKA DENGAN SRASEE

 

 

RANGKAIAN PRODUK SRASEE JUGA BERUPAYA MENGATASI MASALAH KULIT WAJAH. SAKSIKAN PERUBAHAN KETARA WAJAH PUAN ZURINA SEBELUM DAN SELEPAS MENGGUNAKAN SRASEE. PALING PENTING DISINI IALAH PUAN ZURINA MENGGUNAKAN SEPENUHNYA PRODUK SRASEE DARI SET BELIAU TANPA DICAMPUR DENGAN MANA-MANA PRODUK LAIN. TERBUKTI DI SINI RANGKAIAN PRODUK ADALAH PRODUK SERBAGUNA YANG SANGAT MENJIMATKAN DAN MAMPU DIMILIKI OLEH SEMUA.

 

TESTIMONI 8 :
ADIK WANI
MASALAH ASMA, RESDUNG, KULIT MUKA & BERAT BADAN
BERJAYA DIBANTU DENGAN SRASEE

 

APABILA MENINGKAT REMAJA, WANI TELAH MENGALAMI MASALAH ASMA SEHINGGA TERPAKSA MENGGUNAKAN ‘NABULIZER’ &’ INHALER’ SERTA KERAP BERULANG ALIK KE KLINIK.  

WANI JUGA MENGALAMI MASALAH RESDUNG, MASALAH KULIT MUKA & BERAT BADAN YANG MENINGKAT SEHINGGA HAMPIR MENCECAH 80 KG.
WANI MENGGUNAKAN RANGKAIAN PRODUK SRASEE DENGAN PEMANTAUAN IBU BELIAU (PUAN ZURINA BUANG) DAN KINI SEMUA MASALAH YANG BELIAU HADAPI TELAH DAPAT DIATASI.

BERAT BADAN SUDAH MENYUSUT LEBIH 10 KG, KULIT MUKA SUDAH BERSIH & MULUS, TIADA MASALAH RESDUNG DAN ASMA SERTA SUDAH LAMA TIDAK PERLU BERULANG ALIK KE KLINIK LAGI .

KINI WANI SUDAH BOLEH AKTIF DALAM PERTANDINGAN PERBAHASAN PERINGKAT SEKOLAH.  TERUSKAN DENGAN SRASEE,  SEMOGA MENCAPAI TAHAP KESIHATAN TERBAIK & CEMERLANG DALAM PELAJARAN

 

EN MOHD ISMAIL SAADI
BERJAYA MENGATASI MASALAH KETAGIHAN MEROKOK, ASMA DAN MENCERAH SERTA MEMBERSIHKAN KULIT WAJAH DENGAN SRASEE

 

 

ENCIK ISMAIL MULA MEROKOK PADA USIA 15 TAHUN. KESAN DARI TABIAT INI MENYEBABKAN BELIAU  MENGHIDAPI ASMA.  ATAS KESEDARAN DAN GALAKKAN DARI ISTERI BELIAU PUAN ZHA (STOKIS SRASEE) , ENCIK ISMAIL TELAH MENGGUNAKAN RANGKAIAN PRODUK SRASEE SECARA BERSUNGGUH-SUNGGUH.

KINI SETELAH 11 TAHUN MEROKOK, PENAWAR YANG DICARI SELAMA INI TELAH DITEMUI DIMANA ENCIK ISMAIL TELAH BERHENTI MEROKOK DAN BERJAYA MENGATASI MASALAH ASMA.  ENCIK ISMAIL JUGA TELAH MEMBUKTIKAN BAHAWA RANGKAIAN PRODUK SRASEE ADALAH SANGAT BERKESAN BAGI MENCERAH DAN MEMBERSIHKAN KULIT WAJAH KAUM LELAKI.  TAHNIAH ENCIK ISMAIL & TERIMA KASIH PUAN ZHA ATAS PERKONGSIAN INI.

 

TESTIMONI 10 :
ADIK SHAWAL
KEMBALI AKTIF & CERIA DENGAN SRASEE

 

 

SHAWAL DILAHIRKAN DENGAN MASALAH G6PD. SEJAK BERUMUR 4 TAHUN, SHAWAL  SERING DEMAM DIIKUTI DENGAN SERANGAN SAWAN. BELIAU JUGA TIDAK AKTIF, BERCAKAP PELAT , KERAP MENDAPAT SELSEMA DAN MENGALAMI MASALAH PARU-PARU.
 
SHAWAL SERING DIMASUKKAN KE HOSPITAL UNTUK MENDAPATKAN RAWATAN BAGI MASALAH-MASALAH YANG DINYATAKAN DI ATAS. INI MENGANGGU PRESTASI BELIAU DALAM PEMBELAJARAN KERANA KERAP TIDAK DAPAT HADIR  KE SEKOLAH.
 
KINI, SEMENJAK MENGAMALKAN SRASEE, TARAF KESIHATAN SHAWAL ADALAH DALAM KEADAAN TERBAIK, CERGAS, TIDAK PERLU MENJALANI RAWATAN DI HOSPITAL LAGI ,  SUDAH BOLEH MENGHADIRI SESI PERSEKOLAHAN SEPERTI BIASA DAN SANGAT AKTIF BERSUKAN DI SEKOLAH.  SHAWAL JUGA TIDAK PERNAH MENGALAMI SERANGAN SAWAN LAGI SEMENJAK MENGAMALKAN SRASEE SECARA KONSISTEN.     ALHAMDULILLAH

 

TESTIMONI 11 :
ADIK ADIB
SIHAT & BIJAK DENGAN SRASEE

 

BABY ADIB BERUMUR SATU TAHUN DUA BULAN.  
 
SEJAK BERUSIA 8 BULAN LAGI  ADIB TELAH DI BERI HALIA PALA MINT DAN MENGAMALKAN PRODUK SRASEE OLEH IBU DAN NENEKNYA.

ADIB SANGAT COMEL, SIHAT,  CERGAS DAN BIJAK, CEPAT BERJALAN SERTA SUDAH BIJAK BERCAKAP.
 
ADIB ANAK YANG SENANG DIJAGA, TIDAK BANYAK RAGAM DAN TIDAK PERLU BERULANG-ALIK KE KLINIK KERANA TIADA MASALAH KEMBUNG PERUT, DISERANG DEMAM, SELSEMA MAHUPUN BATUK.
 
SEMOGA BABY ADIB MENJADI ANAK YANG CEMERLANG DI MASA HADAPAN.  TERUSKAN DENGAN SRASEE

 

TESTIMONI 12 :
MAKCIK JULIA
 PENGLIHATAN PULIH DENGAN SRASEE

 

MAKCIK JULIA BERUSIA 74 TAHUN TIBA-TIBA HILANG PENGLIHATAN HAMPIR SETAHUN YANG LALU SETELAH DIMASUKKAN KE HOSPTAL AKIBAT DEMAM PANAS & MUNTAH DARAH.  
 
MAKCIK JULIA TELAH MENDAPATKAN BERBAGAI RAWATAN SECARA TRADISONAL & MODEN NAMUN TIADA PERUBAHAN.
 
DITAKDIRKAN MAKCIK JULIA MENGENALI SRASEE MELALUI STOKIS KAMI DI SARAWAK (UMI). UMI TELAH BERUSAHA MERAWAT MAKCIK JULIA MENGGUNAKAN RANGKAIAN PRODUK SRASEE. SETELAH SEBULAN, DENGAN IZIN ALLAH SWT, MAKCIK JULIA TELAH PULIH PENGLIHATANNYA SEHINGGAKAN BELIAU DAPAT MENONTON TV DAN MAMPU MENGENALI  WATAK PADA CERITA YANG DITONTON.
 
KINI MAKCIK JULIA ADALAH SALAH SEORANG PENGGUNA TEGAR PRODUK SRASEE.  ALHAMDULILLAH.

 

TESTIMONI 13 :
PN IDAHWATI USMAN
 SIHAT & SELESA DENGAN SRASEE

 

PUAN IDAHWATI USMAN MENGALAMI MASALAH PERKUMUHAN SEBAGAIMANA LAZIMNYA YANG DIALAMI OLEH RATA-RATA DIANTARA KITA.
 
MASALAH INI WALAUPUN KEDENGARAN REMEH NAMUN SEKIRANYA DIBIARKAN BERTERUSAN, AKAN MEMBAWA KEPADA BERBAGAI MASALAH LAIN SEHINGGA KE TAHAP MENGHIDAPI PENYAKIT-PENYAKIT KRONIK KESAN DARIPADA PENGUMPULAN ASID DAN TOKSIN YANG BERLEBIHAN DALAM TUBUH BADAN.
 
APA YANG PERLU KITA BAYANGKAN IALAH PADA LAZIMNYA SEJUMLAH MAKANAN YANG BANYAK YANG KITA MAKAN SETIAP HARI ADALAH MELEBIHI DARIPADA APA YANG DIPERLUKAN OLEH TUBUH BADAN KITA MANAKALA TAHAP PEMBUANGAN ADALAH SEDIKIT DAN ADAKALANYA BEBERAPA HARI SEKALI. SISA @ HAMPAS YANG TERPERAP DI DALAM TUBUH KITA INI UNTUK SEKIAN MASA AKAN MENGHASILKAN TINDAKBALAS YANG MEMUDARATKAN.
 
DISINILAH HPM MEMAINKAN PERANAN UTAMA SEBAGAI AGEN BAGI MEMBERSIH & MELAWASKAN SERTA MEMBUANG ASID DAN TOKSIN DARI TUBUH BADAN JUSTRU KESAN BAIKNYA IALAH KELANCARAN PEREDARAN DARAH YANG MENYIHATKAN KESELURUHAN SISTEM DAN ORGAN PADA TUBUH BADAN KITA.
 
UCAPAN JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA PUAN IDAHWATI ATAS SIKAP POSITIF TERHADAP SRASEE DAN DIUCAPKAN AGAR TERUS SIHAT & SEJAHTERA BERSAMA SRASEE.   

 

TESTIMONI 14 :
PN ZHA & SUAMI
KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA DENGAN SRASEE

 

PUAN ZHA KINI HAMIL BUAT KALI KEDUA SETELAH MENGAMALKAN SRASEE. KEHAMILAN PADA KALI INI, PUAN ZHA AMAT AKTIF, CERIA, WAJAH BERSIH & BERSERI-SERI SERTA TIADA ALAHAN SAMA SEKALI SEHINGGAKAN BELIAU TERKEJUT APABILA BELIAU DISAHKAN HAMIL 6 MINGGU. INI KERANA, PENGALAMAN HAMIL ANAK YANG PERTAMA ADALAH SANGAT MENYIKSAKAN BAGI BELIAU SEHINGGA TERPAKSA DIMASUKKAN KE HOSPITAL.
 
ENCIK ISMAIL DAHULUNYA MENGALAMI MASALAH KESIHATAN SEPERTI MASALAH KULIT YANG GELAP DAN KUSAM, KEKURANGAN BERAT BADAN YANG KETARA, PANAS BARAN, KURANG YAKIN DIRI SERTA MASALAH ASMA KESAN DARI TABIAT MEROKOK. KINI, ENCIK ISMAIL MENJADI SEORANG YANG SANGAT BERBEZA. BELIAU BERJAYA MENGENEPIKAN TABIAT MEROKOK, KELIHATAN BERTAMBAH KACAK DENGAN PERTAMBAHAN BERAT BADAN, WAJAH YANG CERAH BERSERI, TENANG, CERIA, MEMPUNYAI TAHAP KEYAKINAN YANG TINGGI SERTA SEORANG YANG AMAT PENYAYANG DAN AMAT MENGAMBIL BERAT TENTANG ISTERI & ANAK BELIAU.

PUAN ZHA SANGAT GEMBIRA & BERPUASHATI DENGAN PERUBAHAN INI.  PUAN ZHA & ENCIK ISMAIL KINI ADALAH SEPERTI PASANGAN YANG BARU BERCINTA DAN TIDAK BOLEH BERENGGANG.
 
BERKAT KEYAKINAN PUAN ZHA & SUAMI MENGAMALKAN RANGKAIAN PRODUK SRASEE, HASIL POSITIF TELAH DIALAMI OLEH MEREKA DARI SEGI KESIHATAN, KEINTIMAN DAN KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA.
SEMOGA KEBAHAGIAAN & KESEJAHTERAAN MENJADI MILIK MEREKA SELAMANYA. AMIN

 

TESTIMONI 15 :
CIK YAH
BERJAYA MENGATASI MASALAH SEMPUT YANG KRONIK DENGAN SRASEE

 

CIK YAH BERUSIA 50 TAHUN SUDAH LAMA MENGIDAP PENYAKIT SEMPUT YANG KRONIK DAN KERAP BATUK. CIK YAH TERPAKSA KE KLINIK/HOSPITAL UNTUK MENDAPATKAN RAWATAN NEBULIZER SETIAP KALI DISERANG SEMPUT.  BELIAU JUGA TERPAKSA MENGGUNAKAN INHALER DENGAN KERAP.  INI MENYUKARKAN TUGAS BELIAU YANG MENCARI REZEKI SEBAGAI TUKANG URUT.
 
CIK YAH TELAH DIKENALKAN DENGAN SRASEE OLEH RAKAN NIAGA KAMI IAITU PUAN MARIA. SETELAH MENGAMALKAN SRASEE, PENYAKIT SEMPUT DAN BATUK BELIAU YANG KRONIK SEBELUM INI TELAH HILANG SEPENUHNYA.  CIK YAH KINI TIDAK PERLU LAGI BERGANTUNG DENGAN NEBULIZER MAHU PUN INHALER.
 
TAHNIAH , SEMOGA TERUS SIHAT DENGAN SRASEE.

 

TESTIMONI 16 :
ENCIK ADAM
LUMPUH PULIH DENGAN SRASEE

 

ADAM TELAH DISERANG LUMPUH SEBELAH BADAN (KANAN) SECARA TIBA-TIBA KETIKA SEDANG BEKERJA. BELIAU TIDAK BOLEH MENGGENGGAM MAHU PUN MENGANGKAT TANGAN, MULUT TERHERUT DAN PERCAKAPAN MENJADI PELAT. KAKI ADAM JUGA MENJADI LEMBIK DAN TIDAK BOLEH BERPIJAK. ADAM TERPAKSA DIPAPAH OLEH BAPANYA SELAMA BELIAU MENGALAMI MASALAH INI.
 
IMBASAN CT BRAIN MENUNJUKKAN TERDAPAT TEKANAN PADA SARAF DISEBELAH OTAK KIRI DAN DISYAKI AKIBAT TUMOR OTAK. KELUARGA ADAM MENOLAK CADANGAN DARI PIHAK HOSPITAL UNTUK MELAKUKAN PEMBEDAHAN.
 
ADAM TELAH DIRAWAT OLEH PUAN ZURINA DAN ENCIK MUHAMMAD REZA DARI TEAM ZURINA DENGAN MENGGUNAKAN RANGKAIAN PRODUK SRASEE SEPENUHNYA. ALHAMDULILLAH TIDAK SAMPAI 1 BULAN, ADAM TELAH PULIH. ADAM TELAH MAMPU MENGANGKAT TANGAN, MENGGENGGAM, KEMBALI BOLEH BERJALAN DAN PERCAKAPAN JUGA SUDAH KEMBALI LANCAR.
 
ADAM KINI TERUS MENJADI PENGGUNA SETIA SRASEE. TAHNIAH ADAM DAN JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA TEAM ZURINA YANG TELAH BANYAK BERKORBAN MASA, TENAGA DAN RINGGIT UNTUK MEMANTAU DAN MEMBERIKAN RAWATAN TERBAIK BUAT ADAM.

 

TESTIMONI 17 :
PN NORAZIAH
ANEMIA DIRAWAT DENGAN SRASEE 

PUAN NORAZIAH OTHMAN SEDANG HAMIL ANAK PERTAMA. BACAAN HEMOGLOBIN DARAHNYA ADALAH NORMAL SEMASA MENJALANI PEMERIKSAAN RUTIN DI KLINIK PADA BULAN PERTAMA.

APABILA MASUK BULAN KEDUA KANDUNGAN, UJIAN MENUNJUKKAN BELIAU MENGALAMI MASALAH KEKURANGAN SEL DARAH MERAH (ANEMIA). BACAAN HEMOGLOBIN JATUH KE PARAS 10.7 GM% .

ANEMIA ADALAH SUATU KEADAAN YANG MEMBAHAYAKAN BAGI IBU MENGANDUNG DAN JANINSERTA BOLEH MENGAKIBATKAN KECACATAN PADA JANIN DALAM KANDUNGAN.
 
PUAN NORBAIZURAH (STOKIS) TELAH MENGESYORKAN PUAN NORAZIAH MENGAMALKAN RANGKAIAN PRODUK SRASEE. ALHAMDULILLAH PADA BULAN KETIGA DAN SETERUSNYA, MASALAH ANEMIA TELAH DAPAT DIATASI DAN BACAAN HEMOGLOBIN BELIAU TELAH NAIK KE PARAS 12.9 GM% .
 
DIUCAPKAN TAHNIAH KEPADA PUAN NORAZIAH KERANA KEYAKINAN BELIAU KEPADA RANGKAIAN PRODUK SRASEE TELAH MEMBERI KHASIAT YANG TERBAIK KEPADA KESIHATAN BELIAU DAN KANDUNGAN.
 
SEMOGA SELAMAT MELAHIRKAN BAYI YANG SIHAT, CERGAS, BIJAK, COMEL DAN BERIMAN. AMIN

 

TESTIMONI 18 :
ADIK NUR ZAIDAH
CHICKENPOX D IRAWAT DENGAN SRASEE

 

 

VARICELLA – ZOSTER VIRUS JUGA DIKENALI SEBAGAI DEMAM CAMPAK @ ‘CHICKENPOX’ MUDAH MENYERANG KANAK-KANAK DALAM LINGKUNGAN 12 TAHUN KE BAWAH. VIRUS INI MUDAH MEREBAK MELALUI UDARA DAN AKAN MENJANGKITI KANAK-KANAK YANG LEMAH DAYA KETAHANAN BADAN.
 
ADIK NUR ZAIDAH TELAH DIJANGKITI VIRUS INI (SEVERE) . IBU SAUDARA BELIAU PUAN NORHAYATI (RAKAN NIAGA SRASEE) TELAH BERUSAHA MENGUBATI KEADAAN KULIT ADIK NUR ZAIDAH YANG TERUK AKIBAT DARI KOMPLIKASI ‘SEVERE CHICKENPOX’ DENGAN MENGGUNAKAN RANGKAIAN PRODUK SRASEE.
 
SELEPAS PENGGUNAAN YANG INTENSIF MENURUT CARA YANG DISYORKAN, SELEPAS 2 – 3 HARI SAHAJA KULIT YANG ROSAK TELAH KERING DAN TANGGAL DENGAN SENDIRINYA.  DALAM MASA YANG SANGAT SINGKAT, KULIT ADIK NUR ZAIDAH TELAH KEMBALI NORMAL.
 
SYUKUR KEHADRAT ALLAH SWT KERANA KESUNGGUHAN PUAN NORHAYATI UNTUK MEMBANTU ANAK SAUDARANYA TELAH BERHASIL DENGAN TANPA MENINGGALKAN TANDA-TANDA @ PARUT KEKAL.
ALHAMDULILLAH.

 

TESTIMONI 19 :
PN MARIA ISMAIL
TRANSFORMASI SIHAT & AWET MUDA DENGAN SRASEE

 

PUAN MARIA IALAH SURI RUMAHTANGGA DENGAN 3 ORANG CAHAYAMATA. SEMENJAK ANAK DARA LAGI TIDAK GEMAR BERSOLEK APALAGI MENGGUNAKAN PRODUK KECANTIKAN.

PUAN MARIA TELAH TERBUKA HATI UNTUK MENGGUNAKAN RANGKAIAN PRODUK SRASEE UNTUK TUJUAN KESIHATAN.

LIHAT SAHAJA HASILNYA KINI, BUKAN SAHAJA TAHAP KESIHATAN YANG MANTAP NAMUN PERUBAHAN PADA PARAS WAJAH YANG BERSERI-SERI, KULIT YANG HALUS, LICIN, CERAH DAN GEBU MENJADIKAN PUAN MARIA TERLIHAT 10 TAHUN LEBIH MUDA DARI PARAS RUPA BELIAU DAHULU SEHINGGAKAN BELIAU KERAP DISANGKAKAN PELAJAR KOLEJ KERANA PARAS RUPA YANG AWET MUDA KINI.

ANTARA KESAN POSITIF LAIN SEPERTI YANG DIMAKLUMKAN OLEH BELIAU IALAH BELIAU MENGALAMI PERUBAHAN YANG SANGAT KETARA KETIKA MENGANDUNGKAN ANAK KETIGA DI MANA PADA KANDUNGAN PERTAMA DAN KEDUA, HOSPITAL IALAH TEMPAT BELIAU SERING BERULANG ALIK DAN KERAP DIMASUKKAN KE WAD.

UNTUK KANDUNGAN KETIGA , PROSES MENGANDUNG ADALAH SANGAT MUDAH  DAN TIDAK PERLU LAGI BERULANG ALIK KE HOSPITAL APATAH LAGI DIMASUKKAN KE WAD. BUKAN ITU SAJA, DARI SEGI PERHUBUNGAN RUMAHTANGGA PUN SEMAKIN INTIM, HARMONI DAN TAMBAH-TAMBAH DISAYANGI OLEH SUAMI IBARAT PASANGAN YANG BARU MENDIRIKAN RUMAHTANGGA.

PUAN MARIA KINI TERUS MENERUS MENJADI PENGGUNA & RAKAN NIAGA TEGAR SRASEE . TERIMA KASIH PUAN MARIA KERANA MENUNJUKKAN CONTOH TERBAIK DAN KERANA SUDI BERKONGSI KHASIAT
TERBAIK SRASEE DENGAN RAMAI LAGI INSAN.

 

TESTIMONI 20 :
PN MALIEZA
MENGERATKAN KASIH SAYANG DENGAN SRASEE

 

 

SESEORANG YANG BERHADAPAN DENGAN MASALAH / STRESS (TEKANAN) PASTI AKAN MENGALAMI GANGGUAN PADA AURA DIRI MEREKA.
 
AROMATHERAPY POTION (AP) ADALAH SOLUSI TERHEBAT UNTUK MENGAWAL TEKANAN (ANTI STRESS) DENGAN CARA YANG PALING MUDAH.  

AP DAPAT MENGEMBALIKAN AURA DIRI SESEORANG AGAR GEMILANG SUPAYA TETAP DISAYANGI, DISENANGI, DIRINDUI, DIKASIHI, DIKASIHANI, DIPERCAYAI, DIDAMPINGI DAN DIINGATI.
 
AP DAPAT MENGEMBALIKAN DAN MENINGKATKAN TAHAP KECERIAAN, KECERDASAN, KEYAKINAN DAN KEJAYAAN DIRI. PENGGUNAAN AP YANG BERTERUSAN DAPAT MENGEKALKAN KEBAHAGIAAN SERTA DAPAT MENGERATKAN JALINAN KASIH SAYANG ANTARA SESAMA INSAN KHUSUSNYA SUAMI ISTERI. INI ADALAH SEBAHAGIAN KECIL DIANTARA BANYAK LAGI KHASIAT-KHASIAT HEBAT YANG BOLEH DICAPAI MENERUSI PENGGUNAAN AP.
 
PUAN MALIEZA ADALAH SALAH SEORANG PENGGUNA AP YANG TELAH BERJAYA MENDAPATKAN KHASIAT ISTIMEWA INI. BELIAU AMAT BERPUASHATI PADA PERUBAHAN-PERUBAHAN POSITIF YANG DIALAMI SEJAK MENGGUNAKAN AP. PUAN MALIEZA KINI BERASA LEBIH DISAYANGI & DIHARGAI OLEH SUAMI TERCINTA. WAJAH BELIAU JUGA BERTAMBAH CERIA SERTA BERSERI-SERI.  

SEMOGA KESEMPURNAAN DAN KEBAHAGIAAN DALAM MELAYARI BAHTERA BERUMAHTANGGA MENJADI MILIK PUAN MALIEZA DAN SUAMI BUAT SELAMA-LAMANYA. AMIN


 

×
×
×
×
×
×
×